El cine del Picó

“Manuale de amore 3”: Me l’esperava molt pitjor ***

Comentari cinèfil: “Manuale de amore 3” són tres històries independents. La primera m’ha recordat “Bienvenidos al norte” (un home que arriba a un poble estrany i finalment s’enamora de la seva gent). La segona és una nova versió d'”Atracción fatal” (una dona que assetja). I la tercera podria ser un “remake” d'”Els ponts de Madison” (l’amor arriba quan menys t’ho esperes). S’ha d’agrair al guionista l’esforç que ha fet perquè les tres històries tinguin cara i ulls.

L’estriptis de Robert de Niro: Les dues primeres històries són molt distretes, especialment la primera (que gairebé dura una hora). En canvi, l’últim episodi (amb Robert de Niro i Monica Bellucci) és de llarg el més fluix, tot i que De Niro ens regala un estriptis divertidíssim.

Per què sempre les professions dels actors són tan glamuroses? Primera història: l’actor és advocat. Segona història: l’actor és presentador de televisió. Tercera història: l’actor és professor universitari. Volem històries amb actors que facin d’aturats! I curiosament, les actrius de la pel.li són mestresses de casa, psicòpates i prostitutes. Això és… masclisme!

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply