El cine del Picó

“La boda de mi mejor amiga”: Per fi una comèdia boja protagonitzada per dones ***

 

Comentari cinèfil: La publicitat destaca -com si fos un mèrit!- que els productors d’aquesta pel.li són els responsables de nyaps infumables com “Supersalidos” i “Virgen a los 40” (pel.lis escatològiques d’humor pla). “La boda de mi mejor amiga”, sortosament, aposta per un humor més intel.ligent i només té una escena escatològica (les noies protagonistes vomiten i fan caca en una botiga de luxe).

“Las chicas son guerreras”: Habitualment les comèdies esbojarradades i escatològiques han estat protagonitzades per homes (des de “Porkys” a “Resacón en Tailandia”. El que més valoro d’aquesta pel.li és que tots els personatges importants són femenins. Ja era hora! Tenim 6 dones i una mare. Viscaaaa!

Comèdia inofensiva amb 3-4 moments fantàstics: La pel.lícula té alguns moments genials (la conductora que comet infraccions per cridar l’atenció d’un policia, la lluita de les dues dames d’honor per demostrar quina és més amiga de la núvia…), però en general l’he trobada inofensiva. Li falten dues cullerades de mala bava.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply