El cine del Picó

“Cars 2”: He acabat fart de cotxes *

Comentari cinèfil: Abans de la pel.lícula s’ha projectat  un curtmetratge: “Toy story: vacaciones en Hawai”. Han estat 5 minuts deliciosos. Infinitaments més divertits i originals que els 100 minuts de “Cars 2”. Dels productes de Pixar, aquesta pel.li és la més fluixa que recordo. Oooooh.

Violenta i sense humor: No entenc que un producte de la factoria Pixar tingui tanta violència i tan poc humor. “Cars 2” m’ha semblat vulgar, sense guspira. Tot són persecucions, explosions i carreres de fórmula 1. M’he hagut de prendre un Gelocatil.

Visca la bici!: “El planeta de los simios” (tant de moda ara) ens presentava un món dominat pels micos. La nissaga “Cars” ens presenta un món dominat pels cotxes. Els humans no existeixen. Aquest és el món que volem per als nens? És una pel.lícula o un gran espot publicitari per vendre cotxes? Amics de Pixar, vull una pel.li de bicicletes, ja!

El meu amic Iago li posa 3 estrelles: He vist la pel.li amb el Iago, un amic meu de 7 anys. Ell s’ho ha passat prou bé. El noi ens ha deixat aquesta frase: “El que més m’ha agradat són els súper espies i les carreres de cotxes. Jo li posaria 3 estrelles”.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply