El cine del Picó

“Els barrufets”: A la meva neboda li ha encantat ***

Comentari cinèfil: Recordeu “Tarzán en Nueva York”? El pobre Johnny Weissmuller quedava impactat amb els gratacels i la vida accelerada de la gran ciutat. “Els barrufets” és exactament el mateix.  Els guionistes no s’han trencat el cap. Per cert, el director de la pel.lícula de Tarzán era el gran Richard Thorpe. Té el mateix cognom que un dels barrufets protagonistes.

Cara i creu: La pel.li combina animació i actors reals. Les aventures dels barrufets per Nova York són molt entretingudes (genial l’escena dels barrufets en els grans magatzems). En canvi, tota la història dels actors és carrinclona i carca. No hi ha dret!

La meva neboda li posa 5 estrelles: Vaig anar al cinema amb la meva neboda Blanca (9 anys). Ens ha escrit un magnífic comentari: “És súper guai. Està bé perquè té molta aventura i és molt divertida. És recomanable per a tots els públics”. Moltes gràcies, Blanca. Ah! Ella li posa 5 estrelles *****.

No la feien en català: Vaig veure la pel.li en un cinema del Maresme. Només la feien en castellà. Trist i injust. Per a mi, els “pitufos” sempre seran els barrufets.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply