El cine del Picó

“Un cuento chino”: Ni el gran Ricardo Darín és capaç d’animar la pel.li *

Comentari cinèfil: Pràcticament tot el que ha fet Ricardo Darín és interessant. Les primeres pel.lis que vam veure d’ell van ser la bomba: “Nueve reinas” i “El hijo de la novia”. A continuació van arribar altres títols memorables com ara “Kamchatka”, “Luna de avellaneda” i “El secreto de sus ojos”. “Un cuento chino” és la més fluixa de la seva carrera. Oooooh.

Una comèdia sense acudits ni gags: Crec que el director pretenia fer una comèdia. Doncs bé… si és una comèdia, per què no tenim acudits ni gags enginyosos? I encara una altra cosa. Si és una comèdia, per què el pobre Darín ha d’estar tota la pel.li amb cara de pal i emprenyat? Darín no és Buster Keaton!

Històries secundàries lamentables: Les dues històries secundàries (noia enamorada de Darín i relació Darín-pares morts) són francament ridícules. El guionista estava de vacances.

Argument en dues línies: Un botiguer malhumorat es veu obligat a adoptar un noi xinès que s’ha perdut a Buenos Aires

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply