El cine del Picó

“Pirates del Carib 4”: Em quedo amb Indiana Jones **

Comentari cinèfil: El director de "Pirates 4" és Rob Marshall, responsable de dos musicals que m’encanten: "Chicago" i "Nine". A "Pirates 4" els actors no canten, però potser hagués estat una bona idea. Marshall ha fet una pel.li absolutament convencional, sense cap idea nova. Què és "Pirates del Carib"? Doncs és "Indiana Jones" 30 anys després.

Un tòpic imperdonable: Els protagonistes es passen tota la pel.li (140 minuts) buscant la font de l’eterna joventut. Sisplau, una mica d’imaginació. Aquest argument l’hem vist tres mil vegades. Guionista dimissió!

Johnny Depp, genial: La pel.li és avorrida en molts moments, però Johnny Depp sempre t’acaba provocant un somriure. Després de la seva nefasta actuació a "The tourist" ja tenia ganes de veure’l fent de Jack Sparrow. Ah! I Penélope no desentona. Aquesta noia progressa adeqüadament. Llàstima que entre ells dos la química és… zero.

Sirenes inquietants: El moment que més m’ha agradat de la pel.li és quan els mariners intenten capturar les temibles sirenes (guapíssimes de cara, però sanguinàries). He trobat que era una escena molt original. Potser l’única. Oooooh.

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply