El cine del Picó

“Midnight in Paris”: Woody, ets un crack ****

Comentari cinèfil: Ja sabeu que sento debilitat per Woody. Ell millor que ningu ens demostra cada any que amb un guió original, uns diàlegs trepidants i uns actors implicats es pot fer una pel.lícula bona, bonica i barata. En aquest cas, el guió és més original que mai amb la presència de mítics personatges dels anys 20 (Dalí, Buñuel, Hemingway, Fitzgerald, Cole Porter, Josephine Baker…). Woody, ets un mestre. Oé, oé, oé.

París mon amour: Tota la pel.li és un homenatge a París. Al París actual, al París dels anys 20 i al París de la Belle Epoque. Jo he sortit del cinema cantant "La vie en rose".

Woody fa miracles amb els actors: Woody sempre s’envolta d’actors famosos. I sempre aconsegueix que actuïn com els àngels. "Chapeau" per Owen Wilson. Fa un paper brutal. I jo pensava que era un actor "cara de pal". Sorry Owen.

Argument en dues línies: Una parella que està a punt de casar-se arriba a París. Tot canviarà quan ell "s’endinsa" en el París dels anys 20.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (molt bona)Leave a Reply