El cine del Picó

“Potiche”: Quina llàstima que no fos un musical ***

Comentari cinèfil. François Ozon va dirigir una joia de pel.lícula que es deia "8 mujeres". Era un "thriller", però quan menys t’ho esperaves les protagonistes (Deneuve, Huppert, Ardant, Béart…) es posaven a cantar. Apotèsic. "Pastiche" hagués millorat molt si hagués utilitzat la mateixa fórmula.

Distreta, però tova: "Pastiche" és una comèdia simpàtica i kitsch, però tova. Li falta acidesa i mala bava. Ozon… per què has estat tan conformista?

Deneuve sí, Depardieu no: L’actriu de "Belle du jour" està fantàstica. Comença fent de "dona florero", però acaba presentant-se a unes eleccions. Gran evolució. Depardieu, en canvi, està fluixet. I quina panxa que té, sisplau. Aviat haurà de fer de balena.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply