El cine del Picó

“En el centro de la tormenta”: “Cine noir” ple de tòpics **

Comentari cinèfil: Les últimes pel.lis de Tavernier m’havien agradat molt: "Salvoconducto" i, especialment, "Hoy empieza todo" (una joia!). "En el centro de la tormenta" és un pas enrere. Llàstima!

Tavernier no s’ha trencat les banyes: Tavernier ha tirat de tòpics per fer la pel.li: un detectiu torturat i violent, un milionari mafiós, un psicòpata de dones, un assassinat racista. Bones intencions, però… ho hem vist tantes vegades!

Clint Eastwood l’hagués fet millor: Després de veure la pel.li vaig arribar a una conclusió. Aquesta era una pel.li per Clint Eastwood. L’hagués fet més clara i sòlida. Tavernier vol tocar moltes tecles i el piano acaba desafinant.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply