El cine del Picó

“Nunca me abandones”: De què va? *

Comentari cinèfil: La pel.lícula té l’al.licient de veure 3 joves actors que estan de moda: Carey Mulligan (la noia d’”An education”), Andrew Garfield (“La red social”) i la consagrada Keira Knightley (“Pirates del Carib”). Tres bons actors que aquí estan horrorosos. Jo sóc de la teoria que si una pel.li és dolenta no la salven ni els actors.

Drama sentimental o pel.lícula de terror: Encara em pregunto de què va la pel.li. Podria ser una història de terror (nois obligats a donar els seus òrgans) i també podria ser un drama sentimental (noia que pateix perquè el seu noi està amb una altra). Si és un drama sentimental, la història és fluixa i tòpica. I si és una pel.li de terror, la història és patètica. Ni fa por, ni és inquietant, ni res de res.

Argument en dues línies: Els alumnes d’un internat anglès descobreixen que quan siguin grans hauran de donar els seus òrgans.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply