El cine del Picó

“El mundo según Barney”: Les dones de Barney salven la pel.li ***

Comentari cinèfil: Barney és un personatge més o menys inventat. La pel.lícula repassa la seva biografia: la feina que fa a la tele, els casaments, els divorcis, els funerals. Posats a escollir, em quedo amb les biografies "reals": Beethoven, Picasso, Van Gogh, Harvey Milk, Tucker o el matemàtic d’"Una ment meravellosa"… Són igual de distretes, però almenys fas cultureta.

Barney és un senyor avorrit: La gràcia de la pel.lícula són… les tres dones de Barney (especialment la tercera). Són personatges magnífics. Barney, en canvi, m’ha semblat un personatge gris. És ensopit, alcohòlic i aficionat al hoquei sobre gel. Visca Van Gogh!

De menys a més: Els primers 30 minuts de la pel.li són molt avorrits. Després el panorama s’anima. Heu de tenir paciència o arribar tard.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply