El cine del Picó

“Torrente 4”: Pets i pits *

Comentari cinèfil: El cine caspós i friki de Pajares i Esteso ha trobat en "Torrente" una nova vida. El primer Torrente encara tenia la seva conya. Aquell poli fatxa, masclista i barroer era un magnífic "homenatge" a la pitjor Espanya del franquisme. Però els posteriors "Torrente" ja no aportaven res de nou. El mateix passa amb aquesta quarta part. És un festival de pets i pits…. i res més.

Tants famosos atabala: "Torrente 4" és una desfilada de cares famoses. En surten tantes que al final el pobre espectador queda completament atabalat. Atenció a la llista: Buenafuente, Maria Patiño, Barragan, Sergio Ramos, Huguaín, el Cun Agüero, Belén Esteban, Carmen de Mairena, el gran Wyoming… Molts amiguetes i cap argument. 

Estranya addicció: La sala estava plena de "torrenteaddictes". El gran mèrit de Santiago Segura és haver creat un públic fidel i incondicional que li riu totes les gràcies.

Argument en dues línies: No en té.

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply