El cine del Picó

“Ispansi”: Carlos Iglesias dimissió! º

Comentari cinèfil: Aquesta pel.lícula no m’inspira cap comentari cinèfil. L’únic que puc dir és que el cinema de Garci (sempre caspós i anacrònic) és Bergman o Fellini al costat de Carlos Iglesias (actor i director d’aquest nyap).

Una pel.lícula mal feta: La pel.lícula no té guió. Cada escena va per lliure i no té relació amb l’anterior. Els diàlegs són tòpics i ridículs. I el pitjor de tot és que la pel.li intenta ser una "superproducció" (amb escenes de la guerra civil, de la guerra mundial…). Conclusió: a banda de dolenta, pretenciosa. Aaaaaggghh.

D’on han sortit els actors?: Feia anys que no veia una pel.lícula amb uns actors tan lamentables. D’on han sortit? Més que interpretar, memoritzen les frases i punt. I sense vocalitzar! En alguns moments m’he pixat de riure. Carlos Iglesias dimissió!

Argument en dues línies: Un dirigent comunista marxa a la Unió Soviètica amb un grup de nens. Allà s’enamora d’una catòlica.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)Leave a Reply