El cine del Picó

“Enredados”: Un conte de fades ***

Comentari cinèfil: "Enredados" es un producte Disney que es desmarca de les pel.lícules de Pixar i aposta pels esquemes més clàssics (contes de fades, prínceps i princeses…). Tot i així, no estem parlant d’una pel.lícula carca o ensucrada. Jo m’ho he passat molt bé.

Una cosa que no m’ha agradat: No estaria gens malament que el concepte "democràcia" comenci a sortir a les pel.lícules de Disney. No pot ser que el narrador digui que el poble era feliç amb el seu rei, quan veiem que no es respecten els drets humans (hi ha pena de mort, presons horribles…). El narrador també afirma que el rei "governa amb amabilitat i sabiduria". Una frase cursi i fatxenda. Disney s’hauria de reciclar!

L’opinió de la meva neboda: La meva neboda Blanca de 8 anys va sortir encantada del cinema. Ella li posa 4 estrelles.

Argument en poques línies: Una noia amb poders màgics ha viscut tota la vida tancada en una habitació. No coneix el món exterior. Tot canviarà quan un lladre es presenta a casa seva.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply