El cine del Picó

“127 horas”: Fotocòpia de “Buried (enterrado)” *

Comentari cinèfil: Danny Boyle és un director de gran talent que sempre ha fet pel.lícules impactants: "Trainspotting", "Slumdog millionaire", "28 días después". Aquesta és, de llarg, la més avorrida de la seva carrera.

"Buried (Enterrado)", segona part: Fa uns mesos es va estrenar "Buried", la pel.li d’aquell noi tancat en una caixa de morts. "127 horas" és exactament igual, però menys claustrofòbica. El protagonista es queda atrapat entre dues roques i no es pot moure. La pel.lícula és totalment previsible. Ja sabem que el prota tindrà set, gana, fred, pipi… A diferència de "Buried", aquesta té flash-backs (ni així s’anima la història). Ja n’hi ha prou de pel.lis estafa!

Una bona cançó: A la pel.li sona "Ça plane pour moi", una fantàstica cançó francesa de finals dels 70 que ara s’ha tornat a posar de moda. És l’únic que m’ha agradat de la pel.li. Ho sento.

No he vist el final: M’han dit que el final és desagradable i que algun espectador s’ha marejat. Jo no l’he vist. Estava tan avorrit que quan portàvem 65 minuts de pel.lícula he abandonat la sala.

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply