El cine del Picó

“Animal kingdom”: Un família molt animal ***

Comentari cinèfil: El festival de Sundance, fundat per Robert Redford, és el més prestigiós pel que fa al cinema independent. D’aquest festival han sortit grans títols com "Sexo, mentiras y cintas de vídeo", "María, llena eres de gracia" o "Precious". La pel.li guanyadora de l’última edició va ser "Animal Kingdom". Millor tarjeta de presentació, impossible.

Una pel.li que podia haver estat genial: "Animal Kingdom" és un "thriller" tranquil. Són més importants els personatges que les escenes d’acció. El punt de partida és molt original: un noiet ingenu se’n va a viure a casa dels seus tiets (tots ells són mafiosos i assassins). Llàstima que la història, a mesura que evoluciona, va perdent gas.

Actors que fan patxoca: Els actors d’"Animal Kingdom" no són coneguts (llevat de Guy Pearce), però estan fantàstics. I molta atenció a l’actriu que fa de mare (Jacki Weaver). Quin personatge!

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps) Leave a Reply