El cine del Picó

“The tourist”: Depp i Jolie que facin “Pirates del Carib” i no emprenyin *

Comentari cinèfil: "The tourist" forma part d’aquesta lamentable moda de fer pel.lícules sense argument només per lluir actors guapos i paisatges turístics (en aquest cas Venècia). Ho hem vist a "Come reza ama" (Julia Roberts) i "El americano" (George Clooney). Maleïda moda!

Angelina Jolie, la muda: Angelina s’està convertint en una caricatura d’actriu. La càmera ja només es fixe en els seus llavis i ulls, sempre ultramaquillats. Pràcticament no parla. I quan obre la boca, les seves frases són patètiques. Proposo que en el futur faci de muda.

Johnny Depp, l’avorrit: És la primera vegada que m’avorreixo amb Johnny Depp. El seu personatge és pobríssim. I la història d’amor que protagonitza amb la Jolie no se la creu ni ell. Que es deixin de ximpleries i que facin junts "Pirates del Carib 5".

El triomf de la monotonia: "The tourist" té un avantatge: pots fer la migdiada. Quan et despertes, la pel.li es troba en el mateix punt en el que estava just abans de clapar-te.

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply