El cine del Picó

“Los próximos 3 días”: Hitchcock ha tornat ****

Comentari cinèfil: Paul Haggis és el director de "Crash" i el guionista de "Million dolar baby". "Los próximos tres días" té el ritme de la primera i l’aire intimista de la segona. El resultat final és una autèntica joia. Viscaaaaa!

Per fi un bon guió: Feia temps que no veia un thriller tan original. Rusell Crowe interpreta a un marit desesperat que dissenya el pla perfecte per aconseguir que la seva dona s’escapi de la presó. La gràcia de la història és que ella… no s’assebenta de res.

El retorn de Hitchcock: Els ingredients de la pel.li són 100% hitchcockians: ritme trepidant, cops d’efecte, història d’amor, personatges desesperats i banda sonora nerviosa. Si Hitchcock aixequés el cap… aplaudiria.

Argument en poques línies: Un professor intenta demostrar la innocència de la seva dona acusada d’assassinat.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply