El cine del Picó

“Tamara Drewe”: Totalment inofensiva **

Comentari cinèfil: Fa 10 mesos, Stephen Frears va estrenar "Cheri". I en aquest bloc ja vam comentar que era fluixa i inofensiva. I vam arribar a la conclusió que el gran Frears ("Las amistades peligrosas", "Mi hermosa lavanderia") vivia de rendes. Amb "Tamara Drewe" passa el mateix. Es una pel.li simpàtica (personatges, situacions, humor), pero l’acidesa del director ha passat a millor vida. Frears, reacciona ja!

Woody Allen l’hagués fet millor: Veient la pel.lícula he recordat "Hanna y sus hermanas" o "Delitos y faltas", aquelles fantàstiques pel.lícules corals de Woody Allen que ens feien riure i… pensar! "Tamara Drewe" és "Hanna y sus hermanas", en versió rural, però completament inofensiva. 

Argument en poques línies: Una noia (la Tamara que dóna títol a la pel.li) torna al seu poble. Allà hi trobem escriptors que busquen la inspiració, un matrimoni en crisi i vaques que pasturen.

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply