El cine del Picó

“La mosquitera”: Personatges de psiquiatra **

Comentari cinèfil: Últimament hem vist un grapat de pel.lícules que ens parlen de la incomunicació de la parella i de la família. Per exemple, "Copia certificada" (parlant la gent no s’entén), "Entre nosotros" (callant la gent tampoc no s’entén) i especialment "La isla interior" (ningú no s’entén perquè tots estan com una cabra). "La mosquitera" forma part d’aquest tercer apartat.

Agrada o no agrada: Vaig veure la pel.lícula amb tres amics. Dos la van trobar horrorosa i i el tercer va sortir entusiasmat. Això és el que passa quan la majoria de les escenes tenen un punt de provocació: un home que sedueix la dona de fer feines regalant-li uns guants de goma, una parella que quan arriba a casa ha de comptar els gossos que tenen, una mare que obliga a menjar gelats a la seva filla fins que vomiti… Jo no he connectat amb la història, tot i que en alguns moments m’he fet un fart de riure.

Una família ben estranya: La gràcia (o no) de la pel.lícula són els personatges. Eduard Fernández i Emma Suárez (gran paper) són una parella que hauria de viure al manicomi de Sant Boi. El fill, els amics i la resta de la família també estan per tancar-los.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply