El cine del Picó

“The town”: Un episodi de CSI i prou **

Comentari cinèfil: Ben Affleck em sembla un dels pitjors actors de Hollywood. En aquesta pel.lícula l’hem de patir en una doble faceta: actor i director. Ho sento, però avui el "comentari cinèfil" no dóna més de si.

"Déjà vu": La pel.lícula no aporta res de nou al món del "thriller". Tenim una banda de lladres, una noia bleda, uns policies que no es fan estimar i uns quants mafiosos molt mafiosos. El millor de la pel.lícula són les escenes d’acció (robatoris i persecucions).

Horrorosa història d’amor: La història d’amor entre la directora d’un banc (inexpressiva Rebecca Hall) i el prota (cara de pal Ben Affleck) és una de les més ridícules que recordo. Jo no he pogut aguantar-me el riure (especialment quan ell li explica la dissortada història de la seva família). 

Argument en dues línies: Una banda de lladres atraca un banc. El cap del grup s’enamora de la directora del banc.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply