El cine del Picó

“Herois”: Forever young ****

Comentari cinèfil: El guionista d’"Herois" és Albert Espinosa, aquest escriptor que aposta sempre pels personatges normals i entranyables. Ell va ser el guionista de dues pel.lícules excel.lents: "Tu vida en 65 minutos" i "Planta cuarta". "Herois" encara és millor. Felicitats!!!

Visca els 80: Una gran part de la història està ambientada als anys 80. A la paret dels nois protagonistes hi apareixen els pòsters de pel.lícules com "Els Goonies", "Loca academia de policia" o "La historia interminable". I les tres cançons que més sonen són "Te amo", d’Umberto Tozzi", "Big in Japan" i "Forever young". Quins records!

"Verano azul" a la catalana: La pel.lícula és un "Estiu blau", però sense Chanquete. M’ha emocionat especialment la història d’amor que viuen els dos pre-adolescents. Oooooooh. M’han caigut unes llagrimetes.

Actors brillants: La parella protagonista (Xavi i Cristo) fa una interpretació fantàstica. Un 10 pel responsable del càsting, I també m’ha encantat el treball còmic d’Àlex Brandemuhl i Eva Santolaria. En canvi, Lluís Homar i Emma Suárez estan completament desaprofitats.

Argument en dues línies: En un poble de la Costa Brava, una colla de nens i nenes viuran un estiu inoblidable.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply