El cine del Picó

“La red social”: Fincher sol.licita la teva amistat ***

Comentari cinèfil: David Fincher és un dels (pocs) directors americans que ha demostrat que es pot fer cinema comercial amb creativitat. "Alien 3", "Seven" i "El curioso caso de Benjamin Button" són tres joies del cinema contemporani. "La red social" també és una bona pel.lícula, però no arriba a joia.

Dóna el tema per fer una pel.li de 120 minuts? "La red social" porta el segell Fincher: ritme, tensió i escenes vibrants. Però la història no m’ha acabat d’interessar. La pel.li ens explica la rivalitat de diversos nois "inventors" per quedar-se amb la marca Facebook. Ja s’ho faran.

Avís a navegants: Si esteu al Facebook i us agrada "sol.licitar amistat", votar "m’agrada", crear esdeveniments i tot això… la pel.li us farà gràcia. Però si no sou del Facebook… la pel.lícula us esgotarà.

Argument en dues línies: La història de com va nèixer Facebook, la famosa xarxa social. Tot va començar l’any 2003.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply