El cine del Picó

“La otra hija”: Kevin Costner contra uns monstres de pacotilla **

Comentari cinèfil: El cinema de terror fet a l’estat espanyol ens ha deixat títols brillants en els últims anys: "El orfanato", "REC", "La huérfana". Però no totes les pel.lícules són rodones. "La otra hija", de Luis Berdejo, intenta ser "El resplandor" (família en crisi, bogeria, lloc aïllat). Només ho intenta.

És una pel.lícula de terror: He llegit a moltes webs que la pel.li és un "thriller sobrenatural". Fals. "La otra hija" és una història de terror. Els seus ingredients són clars: una granja solitària, animals decapitats, boscos sinistres, monstres assassins i multitud d’efectes sonors i visuals. El problema és el de sempre: molts ensurts i poc guió.

Visca Kevin Costner: No puc parlar malament de Kevin Costner. Sóc un nostàlgic. Vaig gaudir molt amb "Los intocables", "Silverado", "No hay salida" i fins i tot "Bailando con lobos". El Costner de "La otra hija" actua de manera intimista i continguda. Molt bé. En canvi, la nena (Ivana Baquero) està molt fluixeta.

Argument en dues línies: Un pare que s’acaba de separar i els seus dos fills s’instal.len en una casa solitària. La filla experimenta reaccions estranyes.

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply