El cine del Picó

“Come reza ama”: El cinema americà no dóna més de si **

Comentari cinèfil: "Come reza ama" no és una pel.lícula. En són 10. O més. Agafem una mica de "La boda del Monzón", "Vacaciones en Roma", "El lago azul", "Memorias de África", "Bridget Jones", etc, etc… i tindrem "Come reza ama". La pel.lícula és com un bombó estafa: preciós embolcall, gust insípid.

La crisi del cinema americà: Hi tenim paisatges exòtics (Bali, Índia, Roma), música de qualitat ("La flauta màgica", Neil Young, Gershwin), personatges que intenten ser originals, però el resultat final és una pel.lícula sense ànima, carca i més ensucrada que la mel San Francisco. El cinema americà no dóna més de si. Visca John Ford!

Julia Roberts, una pedant: Dels 133 minuts que dura la pel.li (és llarguíssima), Julia Roberts deu sortir en 132. I sempre ensenyant llavis i dents. Aquesta nit somiaré amb ella, segur. Quin horror! Julia, ets una pedant.

Males notícies per als fans de Bardem: Si sou fans de Javier Bardem, dues males notícies. 1.- L’actor no surt fins al final (has d’esperar més d’una hora i mitja). 2.- El seu personatge és senzillament ridícul. Ho sento.

Argument en dues línies: Una dona abandona el seu marit per retrobar-se a si mateixa. Viatja a Itàlia (per menjar) a l’Índia (per pregar) i a Balí (per estimar).

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply