El cine del Picó

“El americano”: El pitjor “thriller” dels últims anys º

Comentari cinèfil: Els ingredients d’un bon "thriller" ja els coneixem: un guió original, intriga, escenes d’acció, cops d’efecte, personatges carismàtics… "El americano", que pretén ser un "thriller", no té res de tot això. Estic indignat!

He abandonat la sala en el minut 97: La pel.lícula intenta ser un "spaghetti western" contemporani. Tot són mirades i silencis. I fins i tot hi ha un homenatge a Sergio Leone. Però més que un spaghetti és un bunyol. He abandonat la sala quan portàvem 97 minuts de pel.lícula. Molta gent roncava. Quan la pel.li surti en DVD serà un gran substitutiu dels tranquimazins.

George Clooney en hores baixes: Clooney és un actor que m’agrada i que, a més, em sembla intel.ligent. Després de veure la seva interpretació i constatar que també n’és el productor he canviat d’opinió.

Argument en poques línies: Un assassí a sou s’instal.la en un poble italià. Es passa els dies construint una metralladora. Només es relaciona amb un capellà i una prostituta. No hi ha res més, ho juro.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (Campi qui pugui)

 Leave a Reply