El cine del Picó

“Salvando las distancias”: I el guionista? *

Comentari cinèfil: La pel.lícula que ens ocupa forma part del nou gènere que triomfa a Hollywood: pel.lícula sense guió. Possiblement no és tan patètica i barruera com les que dirigeix i/o produeix el malèfic Judd Apatow ("Todo sobre mi desmadre", "Superfumados", "Virgen a los 40"), però poc li falta. Veient com està el panorama "Pretty woman" i "Notting Hill" són obres mestres de 5 estrelles.

Intel.ligència zero: Us presento una frase de la noia protagonista (Drew Barrymore): "Me hago la cabreada para que no te pienses que soy una guarra". I ara us diré quina és la pel.lícula favorita del noi protagonista: "Top Gun". Queda clar per on van els trets?

Només m’ha agradat la banda sonora: Com passa en aquesta mena de comèdies, la banda sonora està farcida de bones cançons (especialment dels anys 80). Compreu-vos el CD i passeu de la pel.lícula.

Argument en dues línies: Un noi i una noia que no viuen a la mateixa ciutat s’enamoren. Res més.

Puntuació: Una estrella sobre 5 (M’he clapat)

 Leave a Reply