El cine del Picó

“Salt”: Angelina li fa el “salt” a tothom *

Comentari cinèfil: El director Phillip Noyce ha fet cinema comercial amb dignitat. Només cal repassar la seva atractiva filmografia: "El americano impasible", "Peligro inminente", "El coleccionista de huesos". "Salt", sense dubte, és el seu pitjor treball. És cinema comercial sense cap mena de dignitat. Una ensopida barreja d’"El fugitivo", "Misión imposible" i la versió femenina de Bourne.

Angelina contra el món: La pel.lícula és un festival de l’actriu: salta des de qualsevol pont, s’escapa de totes les persecucions, entra a la Casablanca com si res, mata rusos, mata americans, ho mata tot! Molta acció i un guió que fa riure. Quina decepció!

Argument en tres línies: Salt (aquest és el cognom de la noia i es pronuncia Solt) és una agent de la CIA. Però tot sembla indicar que també treballa per als rusos. L’eslogan de la pel.lícula diu "Qui és salt?" Jo encara no ho sé.

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)

 Leave a Reply