El cine del Picó

“Coneixeràs l’home dels teus somnis”: Woody no falla ****

Comentari cinèfil: D’acord, no és tan àcida i brillant com la seva última pel.lícula, "Si la cosa funciona", però "Coneixeràs l’home dels teus somnis" és un magnífic retrat de la inestabilitat sentimental del segle XXI. És la versió contemporània d’"Hannah y sus hermanas", "Maridos y mujeres" o "Delitos y faltas".

Moltes històries, pocs acudits: Malgrat els seus 75 anys, Woody continua retratant com ningú les parts fosques de la parella: la inseguretat, la infidelitat i més coses que comencen per "in". En 100 minuts ens explica un grapat d’històries. Aquesta vegada, però, amb pocs acudits. Jo només he rigut cinc o sis vegades. La senyora que tenia al costat, dues.

El meu germà és més crític: He anat al cinema amb el meu germà. No ha sortit content. M’ha comentat que els personatges són poc originals: la prostituta ximple, l’escriptor fracassat, la dona obsessionada amb la maternitat…

En català! He vist la pel.lícula subtitulada en català. Viscaaaa! Això no hauria de ser notícia, però per desgràcia ho és. 

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

___________________________________________________________________________

IMPORTANT: He activat de nou els comentaris, un cop arrenjat -crec- el tema de l’spam. Gràcies per la paciència!1 Comment so far

  1.   Spaulding on Agost 30th, 2010          Respon

    A mí em sembla la mateixa pel·lícula dels darrers anys del Woody. M’aburreix i fins i tot m’indigna.

    Una forta abraçada, bon home.

Leave a Reply