El cine del Picó

“Mis tardes con Margueritte”: Entranyable, però inofensiva **

Comentari cinèfil: Jean Becker sempre fa un cinema elegant i amable. Sento devoció per "La fortuna de vivir" (preciós retrat de personatges perdedors, però molt vitalistes) i "Dejad de quererme" (emotiva història d’un home que vol trencar amb els seus amics i família). "Mis tardes con Margueritte" és tan entranyable com les anteriors, però és toveta i inofensiva. Oooooh!

Depardieu fa de ximplet: Aquesta vegada el gran Depardieu fa de ximplet. És analfabet i curt de gambals, però molt simpàtic.

Heu vist "El lector"?: L’argument és una fotocòpia d"El lector" (la peli de Kate Winslet). El personatge que interpreta Depardieu descobrirà el món de la literatura gràcies a una àvia. Tot comença amb la lectura de "La pesta", d’Albert Camus. 

L’actriu té… 96 anys!: Gisèle Casadesus (Margueritte) va nèixer l’any 1914. Espectacular la seva vitalitat.

Puntuació: Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply