El cine del Picó

“Phillip Morris, ¡te quiero!”: Millor del que em pensava ***

Comentari cinèfil: Jim Carrey no ha estat mai sant de la meva devoció. De la seva filmografia només salvaria “El show de Truman”. A “Phillip Morris ¡te quiero!” continua fent ganyotes, però el seu personatge (un gai romàntic, divertit i estafador) és molt interessant. Oé, oé.

Moments memorables: La pel·lícula és irregular, però té un grapat d’escenes memorables. És una comèdia amb missatge i amb transgressió. Res a veure amb les ridícules pel.lícules de Carrey de “caca, pedo, culo, pis”.

La història és real: No sabia que els dos personatges protagonistes són reals. El que interpreta Jim Carrey encara roman a la presó condemnat a cadena perpètua per estafa.

Argument en 2 línies: Steven Russell trenca amb la seva família per viure la vida a la seva manera. Acabarà a la presó per estafador. Allà s’enamorarà d’un noi rosset d’ulls blaus anomenat Phillip Morris.

Puntuació: *** Tres estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply