El cine del Picó

“Mi refugio”: Un embaràs i poca cosa més **

Comentari cinèfil: François Ozon em sembla un dels directors més interessants del cinema francès. Em van encantar títols com "Bajo la arena", "Swimming pool" i especialment "Ocho mujeres". Però últimament fa figa. "Mi refugio" és un bon exemple d’aquesta preocupant decadència.

Què ens volia explicar el director?: La història comença potent. Una drogoaddicta espera un nadó de la seva parella, que ha mort d’una sobredosi. La noia intenta refer la seva vida instal.lant-se en una casa al costat del mar. I ja està! A partir d’aquí no passa res més. De què va la peli? Què ens volia explicar Ozon? Potser ens hem de quedar amb una declaració seva: "Desitjava rodar una pel.lícula amb una embarassada". Ozon, espavila ja!

Arguments estafa: Miro algunes webs de cinema i flipo amb els textos. Exemple: La bella historia de amor que viven Louis y Mousse se rompe de golpe…". D’on treuen que és una "bella historia de amor" si es passen tot el dia ficant-se droga a través del braç, el coll i el turmell. Abans d’escriure… s’ha d’anar al cine! 

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply