El cine del Picó

“Toy story 3”: Fantàstica! *****

Comentari cinèfil: L’any 1995, "Toy story" va revolucionar el cinema d’animació amb la seva trencadora tecnologia. Quatre anys després s’estrenava la segona part, que era tan divertida com la primera. "Toy story 3" s’ha fet esperar. Però el resultat final torna a ser fantàstic. Visca les joguines! I visca la productora Pixar!

Preciosa reflexió i ritme frenètic: La pel.lícula és una romàntica reflexió sobre el paper (efímer) de les joguines. Andy, que ja té 17 anys, ha d’anar a la universitat. Les seves joguines (Woody, Buzz i companyia) acabaran en una guarderia dominada per joguines mafioses. El ritme de la història és frenètic. Conclusió: impossible avorrir-se.

Secundaris sensacionals: Molta atenció a la Barbie, Ken, un mico que toca uns platarets i el nadó gegant. Insuperables!

Estic preocupat: Només una nota negativa. Vaig anar al cinema amb la meva neboda Blanca (8 anys) i… no va sortir gaire contenta. No li van agradar les joguines dolentes. I tampoc "les burles" que reben la Barbie i Ken. Ostres!

Puntuació: ***** 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)Leave a Reply