El cine del Picó

“Madres e hijas”: Un culebrot exquisit ****

Comentari cinèfil: Ja que parlem de filles, "Madres e hijas" és filla del magnífic cinema coral d’Alejandro González Iñárritu ("Amores perros", "21 gramos", "Babel"). No és estrany, doncs, que Iñárritu sigui el productor de la pel.lícula. Si us agrada el cinema d’històries creuades… aquest drama punyent no us decebrà.

Les dones al poder: "Madres e hijas" ens explica tres històries relacionades amb la maternitat. No cal dir que tots els personatges són femenins. L’únic home és Samuel L. Jackson. I si no sortís tampoc no passaria res.

Parella d’Oscar: Annette Bening i Naomi Wats… quina parella! Buf! Una fa de mare (amargada) i l’altra de filla (solitària i cínica). Es mereixen l’Oscar.

Jo no he plorat: "Madres e hijas" és un drama-drama que no busca la llagrimeta fàcil. Viscaaaaa! La pel.lícula m’ha encantat, però se m’ha fet una mica llarga i, en algun moment, nyonya. Ningú no és perfecte.

Puntuació: **** 4 estrellles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply