El cine del Picó

“Nothing personal”: Visca l’intimisme! ****

Comentari cinèfil: No totes les pel.lícules tranquil.les, silencioses i minimalistes han de ser avorrides. A "Nothing personal" pràcticament no hi ha diàlegs. La comunicació no verbal és la gran protagonista. Però és una pel.lícula que explica coses. Fantàstic!

Avís: l’espectador s’ha d’esforçar: Des del minut 1, l’espectador ha de fer un esforç per interpretar l’evolució dels dos personatges: una noia desenganyada i rebel i un home solitari i esquerp. Aquesta estranya parella, defensora de la solitud i la independència, aprendrà també a gaudir de la companyia. Si no esteu per esforços intel.lectuals millor que agafeu "Indiana Jones" en DVD.

Urszula Antoniak: Haurem de seguir amb atenció la trajectòria d’aquesta directora debutant. Ella diu que ha fet una pel.lícula europea de cine d’autor. Endavant!

Argument en dues línies: Una noia arriba a Irlanda procedent d’Holanda. Allà coneixerà, en un indret perdut, a un home que ha patit una desgràcia.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply