El cine del Picó

“Entre nosotros”: Retrat avorrit d’una parella avorrida **

Comentari cinèfil: La fredor, l’austeritat i la calma tensa de la pel.lícula m’han fet pensar en Bergman i en la "nouvelle vague". Em quedo amb aquell cinema innovador. "Entre nosotros" m’ha semblat avorrida. Molt avorrida.

Esperes i esperes, i no passa res: El retrat de la parella protagonista (noi ensopit i noia nerviosa) resulta atractiu al principi pel seu realisme. Als 15 minuts, però, ja sabem com són. A partir d’aquí, la història no evoluciona i es va repetint: ara una discussió, ara un silenci, ara una reflexió. I així, dues hores. Era infinitament més original (i distreta) "Two lovers".

Cinema alemany: La pel.lícula m’ha decebut, però em satisfà que el cinema alemany arribi a la nostra cartellera. Tots guardem un gran record de "Good bye Lenin", "La vida de los otros" i "El hundimiento", per esmentar tres títols recents.

Argument en dues línies: Una parella sense cap encant especial s’anirà adonant que la seva relació no va per bon camí.

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply