El cine del Picó

“La chica del tren”: Una noia molt bleda **

Comentari cinèfil: Recorden "La vida de nadie"? Era una pel.lícula que també explicava la història real d’una mentida (el tarannà d’un executiu que en realitat no tenia feina). Doncs bé, la pel.li de José Coronado em va agradar molt més que "La chica del tren".

Techiné no concreta: El problema de Techiné és que vol tocar moltes tecles. Tenim una història d’amor, el tema de la droga, diversos conflictes sentimentals i el famós incident de l’antisemitisme. Molts fronts oberts i molt poca concreció.

La noia és una bleda: La noia protagonista no té cap mena d’interès. És un personatge gris i fosc. I tampoc no queda clar per què organitza tot el sidral?

Curiós episodi: França va quedar commocionada fa uns anys pel relat d’una noia que va denunciar una agressió d’un grup antijueu. Tot va ser una gran mentida. Dissortadament, la pel.lícula no sap reflectir la força d’aquest episodi.

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply