El cine del Picó

“El retrato de Dorian Gray”: Hi falta Vincent Price ***

Comentari cinèfil: La pel.lícula és del 2010, però si em diuen que té 50 anys també m’ho creuria. Mentre la veia m’imaginava que el director era Roger Corman i el protagonista, Vincent Price. De tota manera, em quedo amb "La caída de la casa Usher".

Adaptació massa convencional: Oliver Parker, director de la pel.li, és un expert en Wilde. Ja havia adaptat "Un marido ideal" i "La importancia de llamarse Ernesto". La seva adapatació d’"El retrato…" és excesivament convencional. No ha arriscat gens ni mica. Tot i això, m’ha agradat aquest aire de sèrie B.

Argument en un parell de línies: El jove Dorian Gray, de gran bellesa, descobrirà els plaers de l’Anglaterra victoriana. Tot canviarà quan un amic pinta el seu retrat.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply