El cine del Picó

“Rabia”: Dura 90 minuts i es fa llarga **

Comentari cinèfil: "Rabia" forma part d’aquest grup de pel.lícules que comencen molt bé (30 primers minuts apassionants), però que després es desinflen com una crispeta a la boca. Últimament n’he vist un grapat d’aquest perfil: "En concierto", "El mal ajeno", "Shutter island"… 

La idea era bona: El plantejament de la pel.lícula és interessant i inquietant. Un immigrant assassina el seu capatàs. L’home s’amagarà en una mansió on hi viuen una estranya família i la seva xicota, que és l’assistenta. La pel.lícula es fa llarguíssima i això que només dura 90 minuts.

Els actors sí que estan a l’alçada: Felicitats als actors, especialment a Sánchez Parra (l’assassí), Concha Velasco (la mare amargada) i Àlex Brendemhül (el fill passota).

Incidència: El dia que vaig veure la pel.lícula un espectador va provocar la histèria de la platea perquè es va passar una llarga estona badallant sorollosament. Finalment, algú el va fer callar… amb uns crits esgarrifosos. Com està el pati!

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més) Leave a Reply