El cine del Picó

“El pequeño Nicolás”: Alguns gags tenen gràcia ***

Comentari cinèfil: Si analitzem el cinema francès dels últims anys podríem afirmar que "El pequeño Nicolás" és: "Amélie"+"Los chicos del coro"+"Astérix".

Gags i més gags: Més que una pel.lícula és una "sitcom". El director ens presenta 50 gags còmics non-stop. Alguns són graciosos. La resta… oblidables.

Avís important: La pel.lícula ha provocat l’entusiasme dels sectors més carques de la societat espanyola. Ja sabem que aquests sectors s’exciten (i molt) amb les escoles autoritàries, els nens asexuats amb corbata i pantalons curts, i els matrimonis a prova de bomba. A mi la pel.lícula m’ha agradat, però no tinc res a veure amb els crítics de cinema de la COPE. Queda escrit.

Nens fantàstics: Els nens són els autèntics protagonistes de la història (per això he penjat el cartell francès i no pas l’espanyol). Tots ho fan de conya. A mi m’ha encantat especialment el nen de les ulleres (és el repel.lent de la classe). És antològic. 

Argument en dues línies: El petit Nicolàs és feliç a l’escola i amb els seus pares. Però començarà a patir quan s’imagina que tindrà un germanet.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

_____________________________________________________________________________

NOTA DE L’AUTOR DEL BLOC: Moltes gràcies als lectors i lectores que m’heu deixat algun comentari. Gràcies al Joan, Vane, Conxita, Laura, Enric, Bogart, Carol, Marina, Arianutetta, Judit, Maria, Rosarito, Fèlix, Santi, ex alumnes, etc.

Com que darrerament havien entrat nombrosos correus comercials (spam) he tancat, momentàniament, la possibilitat de fer comentaris. Disculpeu les molèsties.Leave a Reply