El cine del Picó

“Ingrid”: Una proposta arriscada ***

Comentari cinèfil: Fins ara Eduard Cortés havia fet excel.lents pel.lícules de factura més o menys comercial. Només cal recordar "La vida de nadie" (amb un gran José Coronado), "Otros días vendrán" (amb Resines i Cecilia Roth) i fins i tot la magnífica tv-movie "El pallasso i el führer" (sobre la vida de Charlie Rivel). "Ingrid" no té res a veure amb tot això. És un cinema amb vocació minoritària.

Estranys personatges: Res és convencional en aquesta pel.lícula: ni la història ni els personatges (artistes que es dediquen a fer "performances"). En molts moments, però, l’espectador ha de fer un esforç per entendre tot el que està veient. Més que un argument és una pintura abstracta.

Ànim Victòria: Victòria Pagès és una reconeguda actriu de teatre, però que pràcticament no ha fet res de cinema per raons que no puc entendre. A "Ingrid" hi té un paper destacat. Al.leluia! 

Argument en dues línies: Un noi que s’acaba de separar de la seva dona coneix una artista excèntrica i una mica misteriosa. 

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps).Leave a Reply