El cine del Picó

“ESO”: No és pitjor que el terror americà **

Comentari cinèfil: És cert que "ESO", de producció catalana, no aporta res de nou al gènere de terror, ja que utilitza recursos molt trillats: fantasmes de nens, adolescents imprudents, edifici gòtic, túnel del terror, un so exagerat, etc, etc. Però "ESO" no m’ha semblat pitjor que moltes de les pel.lícules de terror que ens arriben d’Estats Units i Asia. Terror en català? Sí gràcies.

Bones intencions: Santiago Lapeira ha fet una pel.lícula de sèrie B amb un únic objectiu: que el cor de l’espectador s’alteri una dotzena de vegades. Em sembla un objetiu legítim. Amb mi ho va aconseguir (però ja sabem que jo sóc un poruc). De tota manera per veure bones pel.lícules efectistes i taquicàrdiques em quedo amb el gran Jaume Balagueró i fins i tot amb Jaume Collet-Serra, director de la magníifca "La huérfana".

Argument en dues línies: Uns estudiants de secundària preparen un treball sobre la història de la seva escola. I acabaran descobrint un fet esgarrifós.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply