El cine del Picó

“Lourdes”: El miracle és no adormir-se *

Comentari cinèfil: La directora de la pel.lícula va manifestar, després de guanyar un premi a Sevilla, que "Lourdes" no estava ni a favor ni en contra dels miracles. És a dir, ni carn ni peix, ni chicha ni limoná. Estimada directora, si vols fer cinema amb credibilitat t’has de mullar. Et recomano una magnífica pel.lícula que també parla de religió i miracles. Es diu "Camino".

Sembla un vídeo promocional: "Lourdes" no aprofondeix en res (i mira que el tema dóna de sí). Sembla un vídeo promocional (de sèrie B) realitzat per l’oficina de turisme de França per promocionar el santuari de Lourdes (visitat per 5 milions de persones cada any). Si fos així, no tindria res a dir. Seria molt respectable. Però no m’agrada que m’enganyin i que em diguin que és una pel.lícula de ficció que intenta reflexionar sobre un grapat de coses. Fals!

Argument en dues línies: Una noia en una cadira de rodes arriba a Lourdes tot esperant un miracle.

Puntuació: * Una estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply