El cine del Picó

“Las viudas de los jueves”: Tot és tan convencional **

Comentari cinèfil: Si en una pel.lícula pots comptar amb quatre dels grans actors del cinema espanyol-argentí (Juan Diego Botto, Leonardo Sbaraglia, Ernesto Alterio i Pablo Echarri), home, t’has de lluir i fer un "películón". I si a més a més el director és el sempre interessant Marcelo Piñeyro ("Kamchatka", "El método"), home, ha de sortir un "peliculón" multiplicat per dos. Per desgràcia, "Las viudas de los jueves" és una història previsible i convencional. Crec que tots esperàvem molt més. Oooooooh.

Els rics també ploren: La pel.li està ambientada en una zona residencial argentina. Els personatges viuen en un ambient de luxe asiàtic. Però no són feliços. Ai las. Les quatre parelles protagonistes, malgrat la sobredosi de calés, necessiten l’alcohol, les drogues i els antidepressius per ofegar les seves penes. Ja ho deia el meu avi: "els calés no fan la felicitat".

Argument en dues línies: Tot és "perfecte" en una residència privada. Però tot canviarà quan un dia apareixen tres cadàvers en una piscina.

Puntuació: ** Dues estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply