El cine del Picó

“Avatar”: Aquesta pel.lícula ja l’he vista **

Comentari cinèfil: Agafes una mica de "La misión", d’"Apocalypse now", d’"Un hombre llamado caballo" i fins i tot de "Ballant amb llops" i "Transformers" i "voilà", ja tens "Avatar". La pel.lícula serà una meravella tecnològica, però per als cinèfils és un "copiar i enganxar" amb aire cursi. Prefereixo "Titanic".

Tres hores amb les ulleres ortopèdiques: Es molt pesat aguantar tres hores amb aquestes ulleres 3-D (i les graduades a sota). He sortit del cinema amb mal al nas i a les orelles. Començo a estar una mica fart del 3-D. No vull efectes especials! Vull bones pel.lícules!

Consciència ecològica: El més interessant és el missatge ecologista i antiimperialista. Els habitants del planeta Pandora, amb la seva pròpia llengua i cultura, seran destruits per l’exèrcit d’un país poderós (s’entèn els EE.UU). Per cert… volem veure "Avatar" en català!

Argument en dues línies: Un soldat és enviat a Pandora, un planeta habitat per uns estranys éssers.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

 Leave a Reply