El cine del Picó

“Up in the air”: Nespresso Clooney ***

Comentari cinèfil: De la mateixa manera que les meves amigues no suporten que m’agradi Nicole Kidman, a mi també em costa acceptar que elles sentin tanta admiració (i més coses) per George Clooney. Ha fet magnífiques interpretacions ("Syriana" o "Solaris"), però en general crec que hi podria posar una mica més d’intensitat i oblidar-se de la seva mirada-anunci.

Humor i crítica social, però a ritme "light": L’argument de la pel.lícula no és gaire simpàtic. George Clooney és un executiu milionari que es dedica a acomiadar treballadors. Es passa la vida agafant avions. Sortosament, la història està farcida d’un humor irònic que suavitza la cruesa del tema principal. També resulta reconfortant per a l’espectador que Clooney sigui un personatge solitari i una mica desgraciat en el terreny sentimental. Llàstima que el "missatge" de la pel.lícula sigui tan "light" i el final, tan carca.

La millor escena: Quan George Clooney i Vera Farmiga (la seva amant) escolten bocabadats el discurs sobre la vida i l’amor de la jove ajudanta de Clooney.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply