El cine del Picó

“La herencia Valdemar”: No hi ha per on agafar-la *

 

Comentari cinèfil: El cinema de terror fet a l’estat espanyol està vivint dies de glòria amb títols com "El orfanato" i "Rec" (la meva preferida). "La herencia Valdemar", per desgràcia, trenca aquesta bona ratxa. La pel.lícula és un estrany "thriller" que provoca més rialles que crits.

Els diàlegs sí que són "terrorífics": Feia temps que no veia una pel.lícula amb uns diàlegs tan cursis i avorrits. Els actors deixen anar llarguíssimes reflexions i teories que conviden a desconnectar i fer una migdiada (cosa que em va passar a mi).

Una pel.lícula inacabada: Increïble, però cert: properament s’estrenarà la segona part. Molts espectadors van sortir de la sala indignats perquè el final no és un final. Ho deixa tot obert i inacabat.

15 milions d’euros: La pel.lícula ha costat 15 milions d’euros. Amb tants calés és lògic que el monstre que surt (perquè només en surt un) estigui ben caracteritzat.

Argument: Una dona despareix quan visitava una gran mansió abandonada. L’espectador descobrirà el passat misteriós d’aquesta casa.

Puntuació: * Una estrella sobre cinc (M’he clapat)Leave a Reply