El cine del Picó

“Nine”: Ja tenia ganes d’una bona pel.lícula comercial ****

Comentari cinèfil: Per fi una pel.lícula comercial decent i entretinguda. Ja en tenia ganes. "Nine" és la versió contemporània d’un dels grans títols del mestre Fellini: "Ocho y medio". Però tenint en compte que el director és Rob Marshall no resulta gens estrany que més d’un espectador se’n recordi de "Chicago".

Gran factura: "Nine" és una d’aquestes pel.lícules que presenta una gran factura. Els actors, els decorats, els números musicals, tot està pensat perquè l’espectador gaudeixi de l’espectacle. Que quedi clar que no és musical original o innovador, però tal com està el patí cinematogràfic (que està molt malament) amb poca cosa jo ja em conformo.

Glamur a dojo: Pels amants del "star system", la pel.lícula és un plaer infinit. Tots els actors transmeten glamur a dojo. Jo destacaria les actuacions de Penélope Cruz (en plena forma), Nicole Kidman (llàstima que el seu paper sigui tan petit) i Marion Cotillard (l’actriu que va ser Edith Piaf).

Argument en tres línies: un director de cinema pateix una crisi creativa. L’espectador anirà descobrint alguns episodis de la seva vida i la importància de les "seves" dones.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona. La recomano)Leave a Reply