El cine del Picó

“El mejor”: “En la habitación del hijo” + “Juno” ***

Comentari cinèfil: La història d’"El mejor" no és original. És una barreja d’"Antichrist" o "En la habitación del hijo" (pel.lícules que parlen de la mort d’un fill i del dolor dels pares) i "Juno" (nena adolescent que queda embarassada).

Entre el kleenex i el somriure: La pel.lícula sap combinar el drama-drama (la mort del fill, la bogeria de la mare, l’atac de cor del pare…) amb algunes escenes desengreixants que provoquen tímids somriures. La senyora que s’asseia al meu costat, de tota manera, es va passar la pel.lícula plorant.

El millor d’"El mejor": La presència de Susan Sarandon i Pierce Brosnan fent de pares destrossats per la mort del fill. I molta atenció, també, a la joveneta Carey Muligan. És la nova "Amélie".

Argument en tres línies: Una noia de 18 anys (Muligan) comunica a un matrimoni (Sarandon-Brosnan) que està embarassada. El pare de la criatura és el fill gran de la parella, que ha mort en un accident.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply