El cine del Picó

“Bienvenidos a Zombieland”: Si Romero aixequés el cap **

 

Comentari cinèfil: M’encanten les pel.lícules de zombis. Entre les meves favorites, la de George Romero, naturalment, "Re-animator", "Braindead", "Amanecer de los muertos" i "Rec". Aquesta, per desgràcia, no m’ha convençut.

Jo volia més gags: La pel.lícula forma part d’aquesta nova (i estranya) generació de comèdies americanes que es fonamenten en l’acudit fàcil, l’estupidesa dels personatges i en la reivindicació del "caca, pedo, culo, pis". Alguns gags són divertits, però quan la pel.lícula es posa seriosa no hi ha qui l’aguanti.

"Mata i remata": La llista de regles que el noi protagonista s’inventa per lluitar contra els zombis és de llarg el més divertit. Regles com: "Mata i remata", "Mira sempre el seient del darrere", "Vigila quan vagis al lavabo", "No et facis l’heroi"…

Argument en dues línies: Quatre personatges (un home, un noi i dues noies) intenten sobreviure en un món dominat per zombis molt famèlics.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply